fbpx

Her kommer trygge, gode boliger for alle!

I Teglværket kommer 66 leiligheter som er varierte både i størrelse og innhold – her er det noe som passer for mennesker i alle livsfaser. Det er lagt stor vekt på å utvikle funksjonelle planløsninger. Private balkonger er sør- eller vestvendt og de aller fleste leilighetene har fasade mot to himmelretninger.

Ja, en ny bolig er en bedre bolig.

Livet i en ny leilighet kan være tryggere og mer trivelig enn i en brukt bolig – av mange grunner:

 1. Bo trygt uten å tenke på oppussing og vedlikehold
  I Teglværket kan du bruke tiden på lå nyte livet i ditt nye hjem, ikke ergre deg over ting som burde fikses. Alt er nytt, fint, fresht og i orden. Dermed vil du i realiteten kunne ha mer å rutte med de neste årene, siden du ikke sette av en buffer til oppussing og vedlikehold.
 2. Bedre isolasjon – triveligere innemiljø og strømregning
  I Teglværket vil både isolasjon og ventilasjon være bedre enn i eldre boliger. Dermed kan du se frem til mindre utgifter til oppvarming. Bedre for din lommebok og bedre for miljøet.
 3. Mange valgmuligheter
  Kommer du tidlig inn i prosessen, får du flere muligheter til å velge interiørløsninger og forme ditt nye hjem. Kjøkkenet er et godt eksempel i så måte; du bestemmer finish og farge på skapfrontene og kan påvirke fargen på veggene.
 4. En trygg bolighandel
  Rettsvernet er sterkere ved kjøp av nybygg enn ved kjøp en brukt bolig. Utbygger kommer for eksempel på ettårsbefaring, der de avdekker og retter opp eventuelle feil ett år etter du har flyttet inn. Du får også 5 års garanti og reklamasjonsrett etter overtakelsen av boligen. Dette er for å sikre kvaliteten på det nye hjemmet ditt.
 5. Fast pris og forutsigbare utgifter
  I Teglværket selges leilighetene til fast pris. Dermed unngår du oppjagede budrunder, og du vet på forhånd hvor mye boligen koster. Siden boligen er helt ferdig når du flytter inn, slipper du dessuten de uforutsette utgiftene som kan oppstå i en brukt bolig.
 6. Lavere dokumentavgift
  En stor fordel ved å kjøpe nybygg er at dokumentavgiften regnes som 2,5 % av tomteverdien, og ikke 2,5 % av markedsverdien som ved brukt bolig. For mange vil dette utgjøre en ganske stor forskjell på kjøpesummen. Dermed vil dokumentavgiften ved ny leilighet i Teglværket være betydelig lavere enn avgiften man ville ha betalt på en brukt bolig til samme pris.
 7. Følelsen!
  Å flytte inn i en helt ny bolig er en særegen opplevelse. Å være den første som fyller leiligheten med liv og gjør den til et hjem. Følelsen av å styrke fingrene over en plettfri kjøkkenbenk, å rusle inn på et lunt baderom ingen har brukt før og ha en trappefri tilværelse de dagene heisen frister mest. Det er mye å glede seg til i Teglværket!

Arkitekten har ordet

Det er sivilarkitekt i Plank Arkitekter, Eli Fougli, som har tegnet Teglværket.

Teglværket har både sentral beliggenhet og gode solforhold, Jobben for oss har vært å utnytte dette slik at flest mulig av leilighetene får maksimalt ut potensialet som ligger der. Leilighetene er varierte både i størrelse og innhold slik at det skal være noe som passer for folk i alle livsfaser. Ved utforming av blokkene har det vært lagt vekt på å finne en balanse mellom privatliv og fellesskap med naboer. Private balkonger er sør- eller vestvendt og de aller fleste leilighetene har fasade mot to himmelretninger. Der hvor det ikke var mulig, blir det felles balkong mot morgensolen. Her kan en ta med kaffekoppen ut og samtidig få en drøs med naboen.

Kjøkkenet – et rom for livskvalitet

Du kommer kanskje fra en enebolig der kjøkkenet har vært det samme siden huset ble bygd. Der fronter, benkeplate, skuffer og skap er merket av tidens tann. Noe av det beste med å flytte inn i ny leilighet i Teglværket er at du får et topp moderne kjøkken, med oppdaterte og gjennomtenkte løsninger som gjør matlagingen og livet i hjemmets hjerte mer trivelig.

I Teglværket vil kjøkkeninnredningen bli levert av en anerkjent leverandør, som Sigdal eller tilsvarende. I god tid før innflytting får du anledning til å komme med dine ønsker, slik at du får de frontene og fargene du foretrekker. Hvitevarepakke med integrert kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og koketopp/ovn er også en del av leveransen. Det utarbeides egne kjøkkentegninger for hver leilighet, konferer megler om dette.

Trygg parkering og lademuligheter for alle

I Teglværket skjer parkering i lukket anlegg i kjelleretasjen som etableres under deler av byggene. Det legges til rette for elbillading slik at du kun betaler for strømmen du bruker.

Parkeringskjelleren får 70 parkeringsplasser i tillegg til sportsboder. Det kommer også fem utendørs p-plasser. Det medfølger en parkeringsplass og en sportsbod til hver leilighet. Det blir heis til alle plan i hvert bygg, men du kan gjerne ta trappene hvis du vil bevege deg litt ekstra. Ønsker du å se hvem som ringer på, så kan svareapparat med bilde fra kamera ved inngang leveres.

Det tilrettelegges for elbillading via et intelligent ladesystem som gjør at den bilen med minst strøm prioriteres når flere lader samtidig. Systemet måler også strømforbruk på hver ladestasjon slik at du kun betaler for det du selv har brukt. Utbygger leverer grunninstallasjonen og selve ladestasjonen kan kjøpes som tilvalg av de med elbil.